Hotel Belona - prezentare


Hotel Belona 3 steleĀ este ideal localizat, chiar pe faleza statiunii Eforie Nord, la doar 20 de metrii de centru, dar si de plaja, cu o panorama superba catre mare.

Hotelul Belona a fost complet renovat si modernizat in anul 2008, apoi clasificat de catre ANAT la categoria de 3 stele ***. Hotelul Belona dispune de 4 etaje, lift modern, restaurant principal,autoservire, bar, parcare, terasa, central a termica proprie, scari de acces, coridoare, rampa pentru persoanele cu handicap.

Hotelul are un numar de 67 de camere dupa cum urmeaza 9 camere duble cu pat matrimonial, 23 camere cu pat dublu, 25 camere cu doua paturi, baie cu cada si vedere partial la mare. 6 apartamente compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, fara balcon, fara vedere la mare. 4 garsoniere compuse dintr-o camera foarte mare, dotata cu pat matrimonial, canapea extensibila si doua fotolii, baie cu cada, balcon si vedere la mare.

Toate mesele se vor servi in sistem buffet suedez in restaurantul Belona, acesta avand o vedere spectaculoasa spre mare. Restaurantul din incinta hotelului este clasificat la categoria de 3 *** si are o capacitate de 100 de locuri in salon, acesta fiind dotat cu aer conditionat si 80 de locuri pe terasa, aceasta aflandu-se la o distanta de 30 de metri de plaja. Barul are o capacitate de 20 de locuri si este de asemenea dotat cu aer conditionat. Hotelul dispune si de parcare proprie.

Restaurantul va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria traditionala si international care vor satisface orice preferinta gastronomica: supe, ciorbe, gustari, salate special, garniture, bucate la gratar, peste, etc. Nu ezitam sa ne indulcim oaspetii cu diferite deserturi: prajituri, tortul casei, etc. Bauturile alcoolice si non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice (bere la draft, selectie de vinuri,bauturi traditionale romanesti), bauturi racoritoare(sucuri acidulate si neacidulate) cafea, ceai, apa plata/minerala.

Hotel Belona Hotel Belona Hotel Belona Hotel Belona Hotel Belona Hotel Belona Hotel Belona Hotel Belona Hotel Belona Hotel Belona Hotel Belona Hotel Belona

Rezerva acum!

Rezervarea va fi confirmata in scris sau telefonic de catre departamentul de rezervari.
Fara aceasta confirmare, rezervarea nu este valida.

Certificate de Clasificare


Hotel Belona

Copyright © 2016 Hotel Belona Eforie Nord

Site realizat de ® Creative Eye Web Design

Contact Hotel Belona

Tel: 0341/100677

Fax: 0341/100678

E-Mail: office@hotelbelona.ro